بیهوشی جزء جدایی ناپذیر عملهای جراحی است که میتواند به شکل عمومی و یا بی حسی موضعی باشد. در حالی که بیهوشی بسیار ایمن است اما در طول و بعد از عمل جراحی میتواند عوارض جانبی را ایجاد کند. با کلینیک دندانپزشکی تاج همراه باشید.
بیهوشی در دندانپزشکی
بسیاری از افراد به دلیل ترس از دندانپزشکی ترجیح میدهند درد را تحمل کنند ولی به دندانپزشکی نروند. اما باید بگوییم که برای کمک به این افراد به کمک روشهای آرام بخشی و بی حسی به درد دندان و حتی ترسشان خاتمه دادهایم. در دندانپزشکی بارداری برای تمامی کارها از جمله کشیدن دندان، پر کردن، عصب کشی،ونیر، ایمپلنت دندان و حتی جرمگیری از آرام بخش و آمپول بی حسی استفاده میشود و بدین ترتیب بر ترس و اضطراب بیمار غلبه میکنند.
بیهوشی موضعی
به کرختی موضعی ناحیهای از بدن بی حسی موضعی گفته میشود. داروی بی حسی موضعی میتواند به شکلهای مختلفی چون اسپری، پماد و یا تزریقی باشد. رایجترین نوع بی حسی که دندانپزشکان از آن استفاده میکنند لیدوکائین است. این روش بی حسی برای مدت زمان کوتاهی موثر است و بیشتر برای عملهای جزئی و سرپایی و یا درمانهایی که در مطبها صورت میگیرند استفاده میشود.
بی حسی و آرام بخشی در کودکان
بسیاری از کودکان ترس دیرینهای از دندانپزشکی کودکان داشته و به محض ورود به دندانپزشکی و دیدن ابزار و وسایل دندانپزشکی دچار اضطراب و ناراحتی شده و از انجام عمل دندانپزشکی صرف نظر میکنند. در این شرایط دندانپزشک آرام بخشی بدون بیهوشی را تجویز میکند. این روش به صورت زیر اعمال میشود:
عوارض جانبی احتمالی بی حسی موضعی در دندانپزشکی
درباره این سایت